Charity

Karácsony előtt az üzletek már ragyogó fényárban fürdenek, az utcák vidám nevetéssel és szívhez szóló dallamokkal telnek meg, odabent, a meghitt melegben pedig ínycsiklandó sütemények illatoznak a varázslatos gyertyafényben. Ilyenkor gyakran megállunk egy pillanatra, és eltűnődünk, mit is jelent valójában a karácsony ünnepe.

Ez az időszak a legtöbbünknek a családról, az értékes, együtt töltött időről, a szeretetről, és az ajándékozás szívet melengető érzéséről szól. Nem csoda, ha ebben a bensőséges hangulatban megfogan benned a gondolat, hogy szívesen jobbá tennéd az ünnepet a kevésbé szerencsések számára is, hiszen az adakozás öröme még szebbé varázsolja a karácsonyt.

 

A StyleBar ezért minden évben igyekszik egy jó ügy mellé állni, és teljessé tenni a karácsonyt mások számára. Tavaly pólóvásárlással és értékesítéssel támogattuk a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Égési Osztályát, a korábbi években pedig paralimpikonoknak és egy átmeneti gyermekotthon kis lakóinak is ajándékoztunk.

 

Idén, szalonunkon keresztül, lehetőséged van a Fejér Megyei Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermek Osztályát támogatni, akik számára csecsemő- és gyermek vérnyomásmérőkre, csecsemőmérlegekre, valamint pulzoximéterekre gyűjtünk.


Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek a koraszülött babák, valamint a beteg csecsemők és gyermekek ápolásában. Az eszközök megvásárlásához szükséges összeg biztosításával lehetővé tesszük, hogy a kicsik biztonságban, jobb körülmények között gyógyuljanak és mielőbb hazatérjenek családjuk körébe.

Ehhez pedig szükségünk van a Te segítségedre is.

Ha úgy érzed, szívesen támogatnál az ünnepek közeledtével egy nemes ügyet, az adventi időszak alatt lehetőséged van a szalonunkban adakozni az osztály számára.

Számunkra ez a küldetés kiemelt jelentőséggel bír, ezért a karácsonyig összegyűlt összeget megduplázzuk, mielőtt átadjuk a kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermek Osztályának.

 

Érezd át a karácsony valódi jelentőségét, és támogasd közös küldetésünket!

Köszönettel: a StyleBar csapata